Taxi Brasschaat

Taxi Brasschaat nodig? Bent u op zoek naar een betrouwbare taxi in Brasschaat of omgeving? Dan zit je hier goed! Global Taxi Brasschaat staat garant voor de beste service, scherpste prijzen, ervaren chauffeurs en comfortable voertuigen. Heeft u een taxi nodig? Global Taxi Brasschaat is 24 uur per dag te bereiken op 03/ 236 38 38. Wij rijden in de volledige Provincie Antwerpen o.a. van en naar SchildeSchotenKapellen, Merksem, Stabroek, Wijnegem

Taxi Brasschaat voor al uw personenvervoer, ook zakelijk

 

Taxi BrasschaatBent u op zoek naar één aanspreekpunt, extra service en een goede prijs – kwaliteit verhouding? Dan bent u bij Global Taxi Brasschaat aan het juiste adres. Wij bieden u de meest complete, betrouwbare en kosteneffectieve web-based applicatie beschikbaar in de markt van vandaag aan de uitvoerende taxi voor reizen boeken in België. Wij staan garant voor de kwaliteit en service, op deze manier reist u of uw klant in stijl. Wij bieden de meest moderne vloot van voertuigen voor elke gelegenheid. Wij bieden ‘Meet & Greet’, de luchthaven pickups, zakelijke bijeenkomsten. Wij beloven u een werkelijk spectaculaire reiservaring. Onze professionele chauffeurs zijn punctueel en beleefd en altijd klaar om u te voorzien van een uitzonderlijke reiservaring naar elke bestemming in stijl

Zo reist u al naar Zaventem voor maar €75,00.

Luchthavenvervoer Brasschaat

banner-passengers

Wilt u onbezorgd naar de luchthaven voor een zakenreis of vakantie? Onze Brasschaatse Taxidienst zal er voor zorgen dat u op tijd vervoerd zal worden naar elke nationale en internationale luchthaven. Uw reis begint onbezorgd in onze luxe vanaf Brasschaat en omgeving naar de luchthaven. Ook onbezorgd opgehaald worden? Zelfs bij vertraging staat uw taxi klaar.

Contact

Heeft u nog vragen? Wilt u een offerte of Wilt u een Taxi in Brasschaat bestellen? Ga dan naar ons contactformulier. Reserveer uw rit via e-mail:  info@global-taxi-antwerpen.be, indien je snel een taxi nodig hebt kan je ook bellen op 03/236 38 38.

 

Bekijk ook ven deze pagina’s :

Service –  Onze Tarieven –  Rit berekenen –  Online boeken

Handige links in Brasschaat

Informatie over Brasschaat Gemeente BrasschaatStation in BrasschaatBezienswaardigheden

 

Brasschaat is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Antwerpen. Brasschaat telt meer dan 37.000 inwoners en is mede bekend door het relatief grote aantal rijke Nederlanders dat zich daar heeft gevestigd. Brasschaat is ook wel bekend als de gemeente der parken. Hoewel de hoeveelheid bossen en parken tegenwoordig al hard verminderd is in vergelijking met vroeger kan nog steeds gezegd worden dat Brasschaat er rijk aan is. Enkele grote en noemenswaardige bossen, natuurgebieden en parken: het Park van Brasschaat, het Klein Schietveld, het Groot Schietveld, De Inslag, De Uitlegger, het Peerdsbos en Domein de Mik.

Klik hier voor info over  Taxi Brasschaat

Luchthavenvervoer Brasschaat reserveren? Kijk even bij Airportriders.