De taxibranche bracht een revolutie teweeg in een businessmodel dat al generaties lang op dezelfde manier functioneerde: Op een drukke straat in de stad, kan iemand die een lift nodig heeft op een hoek van de straat gaan staan en onze taxi uitzwaaien. In een comfortabele kunt u ontspannen en genieten van betFIRST spellen voordat u op uw bestemming bent.

Voordelen van het nemen van een taxi

In plaats van op straat achter een taxi aan te rennen, of te bellen en te wachten op een autodienst, kunnen gebruikers vanaf elke locatie een auto reserveren en deze binnen enkele minuten laten arriveren.

Chauffeurs voor onze taxi’s gebruiken hun eigen goede auto’s, en ze worden gestimuleerd om ze schoon en goed onderhouden te houden. De goedkoopste opties zijn compacte modellen van het laatste model.

De chauffeurs zijn over het algemeen beleefd en welbespraakt. Ze weigeren nooit om je naar een bepaalde bestemming te brengen. Ze weten niet eens uw bestemming voordat ze uw telefoontje aannemen.

Klinkt dit als een geval van afkraken met weinig lof? Dat hangt ervan af in welke steden u gewend was taxi’s te nemen.

Onprofessionele chauffeurs worden er uitgefilterd omdat passagiers de prestaties van de chauffeur kunnen beoordelen. Een consequent lage beoordeling dwingt een chauffeur uit onze taxi’s. Al het bovenstaande en meer zorgt voor een positieve ervaring voor klanten van ride-sharing.

Een ander belangrijk aspect van taxibedrijven is dat ze u tijd zullen besparen. Wanneer een auto op het afgesproken tijdstip voor uw deur staat en u vervoert, hoeft u niet te stoppen, tenzij u daar een specifieke reden voor heeft, bijvoorbeeld om een vriend op te halen. In tegenstelling tot bussen, die vaak stoppen, kunt u uw reis ononderbroken voortzetten. Hetzelfde geldt natuurlijk voor treinen, vooral voor metro’s, die meestal in elk station stoppen.

Een van de beste dingen aan taxi’s is dat ze veel comfortabeler zijn dan bijna alle openbare vervoersdiensten. Zelfs een eersteklas treinreis is niet altijd even comfortabel met veel mensen die komen en gaan en tegen u opbotsen. In bussen is het probleem van het gebrek aan comfort meestal nog erger met harde stoelen en een vaak oververhit interieur dat in de zomermaanden verstikkend kan worden.

Als u een taxi neemt, hebt u het voertuig voor u alleen. Vergelijk dat eens met het openbaar vervoer, dat ontworpen is voor massaal gebruik. Het is niet alleen zo dat je jezelf vaak niet kunt horen denken in een trein of een bus, maar dat er meestal iemand is die iets stinkends aan het eten is of geen rekening houdt met de andere passagiers bij wat hij aan het doen is. Neem liever een taxi waar u, samen met de chauffeur, meester bent van uw eigen omgeving!

Tot slot betekent het boeken van een taxidienst dat je van deur tot deur wordt rondgereden. Als u geen lange wandeling wilt maken van uw huis naar het dichtstbijzijnde treinstation of de dichtstbijzijnde bushalte – en ook niet wilt overstappen op een andere dienst of te voet verder wilt reizen – dan wint de taxi het altijd van u. Het is tenslotte deze eenvoud in de manier waarop taxidiensten worden geleverd, in vergelijking met de vaak complexe aard van het openbaar vervoer, die maakt dat veel mensen de voorkeur geven aan taxi’s.

De beste vervoersdiensten hebben strenge procedures voor het screenen van chauffeurs. U kunt er gerust op zijn dat de chauffeur niet iemand is die u zorgen baart. U en uw bezittingen zullen beschermd zijn tijdens uw hele reis.

Een executive limo service heeft flexibele opties voor het plannen en boeken. Als uw vlucht vertraagd is of uw zakelijke plannen veranderen, wilt u een transportdienst die beschikbaar is wanneer u het nodig heeft. Bij American Executive Transportation bieden wij diensten aan voor directievervoer, 24 uur per dag, elke dag, het hele jaar door.

De beste transportservice omvat privacy en vertrouwelijkheid tijdens uw reis. Uw gevoelige zakelijke gesprekken zullen nooit de grenzen van het voertuig verlaten. Privacy scheidingswanden kunnen ook worden aangevraagd die u kunt gebruiken om een mobiel kantoor te creëren. Werk in alle rust aan het oefenen van belangrijke verkoopsgesprekken of het afwerken van rapporten voor u aankomt op uw vergadering.