Taxi Schilde nodig? Bent u op zoek naar een betrouwbare taxi in Schilde of omgeving? Dan zit je hier goed! Taxi Schilde is uw veilige en voordelige taxi in Antwerpen en omgeving. De ervaren chauffeurs van onze taxicentrale staan 24 uur per dag voor u klaar om al uw vervoerswensen te verwezenlijken. Zo bieden wij u de beste kwaliteit en service tegen een aantrekkelijke prijs.

Global Taxi Schilde staat garant voor de beste service, scherpste prijzen, ervaren chauffeurs en comfortable voertuigen. Heeft u een taxi nodig? Global Taxi Schilde is 24 uur per dag te bereiken op 03/ 236 38 38.

Taxi Schilde voor al uw personenvervoer, ook zakelijk

 

Bent u op zoek naar één aanspreekpunt, extra service en een goede prijs – kwaliteit verhouding? Dan bent u bij Global Taxi Schilde aan het juiste adres. Wij bieden u de meest complete, betrouwbare en kosteneffectieve web-based applicatie beschikbaar in de markt van vandaag aan de uitvoerende taxi voor reizen boeken in België. Wij staan garant voor de kwaliteit en service, op deze manier reist u of uw klant in stijl. Wij bieden de meest moderne vloot van voertuigen voor elke gelegenheid. Wij bieden ‘Meet & Greet’, de luchthaven pickups, zakelijke bijeenkomsten. Wij beloven u een werkelijk spectaculaire reiservaring. De professionele chauffeurs zvan Taxi Schilde zijn punctueel en beleefd en altijd klaar om u te voorzien van een uitzonderlijke reiservaring naar elke bestemming in stijl

Zo reist u al naar Zaventem voor maar €75,00.

Luchthavenvervoer

 

Wilt u onbezorgd naar de luchthaven voor een zakenreis of vakantie? Taxi Schilde zal er voor zorgen dat u op tijd vervoerd zal worden naar elke nationale en internationale luchthaven. Uw reis begint onbezorgd in onze luxe vanaf Brasschaat en omgeving naar de luchthaven. Ook onbezorgd opgehaald worden? Zelfs bij vertraging staat uw taxi klaar.

De service van Taxi Schilde eindigt echter niet bij prettige sociale omgangsnormen, want bij  Taxi Schilde  bent u als klant nog echt koning. Onze keurig geklede taxichauffeurs hechten waarde aan etiquette en nemen bijvoorbeeld graag uw zware koffers over. Zo bieden wij u de best mogelijke ervaring.

Contact

Heeft u nog vragen? Wilt u een offerte of Wilt u een Taxi in Schilde bestellen? Ga dan naar ons contactformulier. Reserveer uw rit via e-mail:  info@global-taxi-antwerpen.be, indien je snel een taxi nodig hebt kan je ook bellen op 03/236 38 38.


24/7 BEREIKBAARHEID

Taxi SchildeUiteraard kunt u uw rit door middel van contant geld betalen, pinnen of betalen met creditcard is bij ons ook mogelijk. Wij hebben jarenlang ervaring in de taxibranche, daarom bent u voor een taxi in Antwerpen en omgeving aan de juiste adres. Wanneer u een taxi nodig hebt, zijn wij namelijk 24 uur per dag te bereiken op ons telefoonnummer ?  of u kunt ook gebruikmaken van ons online formulier om uw rit online te reserveren. Tevens als u met spoed een taxi Schilde nodig heeft, dan zorgen wij dat er binnen 15 minuten een taxi beschikbaar is voor jou.

Wij rijden met moderne comfortable auto’s en busjes, onze chauffeurs zijn gecertificeerd en hebben meerdere jaren rij ervaring spreken Nederlands, Engels en Frans Wij zijn een vaste betrouwbare vervoerder voor meerdere hotels en voor zakenmensen. Dit is niet komen aanwaaien maar het recht gekregen door betrouwbaarheid in der loop der jaren. Heeft u liever maatwerk kunnen wij u dat ook aanbieden laat het ons weten en we maken een passende offerte.

Bij  Global Taxi kunt u 24/7 rekenen op vervoer op maat tegen scherpe tarieven. Zo kunt u naast een taxi in Antwerpen boeken ook bij ons terecht voor zakelijk vervoer, groepsvervoer, horecavervoer, evenementen, touringcars en uiteraard luchthavenvervoer.

Wij rijden van, in en naar Antwerpen, ook in Schilde, Schoten, Brasschaat, Kapellen, Merksem,Stabroek, Wijnegem, Zwijndrecht, Brecht