Taxi Edegem nodig? Bent u op zoek naar een betrouwbare taxi in Edegem of omgeving? Global Taxivervoer Antwerpen biedt u de snelste en meest betrouwbare oplossing voor al uw vervoersproblemen. Onze professionele en vriendelijke chauffeurs brengen u comfortabel en snel naar uw bestemming, waar u ook naartoe gaat.

Global Taxi staat garant voor de beste service, scherpste prijzen, ervaren chauffeurs en comfortable voertuigen. Heeft u een taxi nodig? Global Taxi Edegem is 24 uur per dag te bereiken op 03/ 236 38 38. Voor betrouwbaar personenvervoer in Antwerpen moet u bij Taxi Edegem zijn. Onze chauffeur brengt u waar u zijn moet, zowel in Antwerpen als daarbuiten. Wij hebben de beste en meest ervaren chauffeurs om u zo goed en veilig mogelijk op uw bestemming te brengen.

Taxi Edegem voor al uw personenvervoer, ook zakelijk

Taxi Edegem  is het meest gevestigde en toonaangevende taxi bedrijf in Edegem en omgeving. Wij zijn trots op onze uitstekende reputatie voor het leveren van veilige, comfortabele en betaalbare taxi-diensten aan onze klanten. Onze gediplomeerde en professionele chauffeurs zorgen ervoor dat u op tijd en zonder zorgen op uw bestemming aankomt.

Met onze moderne vloot van taxi’s en onze uitgebreide ervaring in de branche, bieden wij een unieke combinatie van snelheid, comfort en betrouwbaarheid. Wij begrijpen dat tijd een kostbare schat is en daarom bieden wij onze diensten 24 uur per dag, 7 dagen per week aan. Onze taxichauffeurs zijn vriendelijk, behulpzaam en staan altijd klaar om u te helpen.

Wij verzorgen ritten van- en naar verschillende vliegvelden in binnen- en buitenland. Naar het vliegveld gebracht worden?  Wilt u onbezorgd naar de luchthaven voor een zakenreis of vakantie? Onze Taxidienst zal er voor zorgen dat u op tijd vervoerd zal worden naar elke nationale en internationale luchthaven. Uw reis begint onbezorgd in onze luxe taxi naar de luchthaven. Ook onbezorgd opgehaald worden? Zelfs bij vertraging staat uw taxi klaar. Met de luchthaventransport van Taxi Edegem bent u altijd op tijd op het vliegveld. Taxi Edegem wordt u op comfortabele wijze vervoerd van en naar het vliegveld Zaventem, Oostende, Antwerpen, Schiphol of een andere luchthaven naar keuze.

Waarom kiezen Global Taxi Edegem?

 • Betrouwbare en professionele chauffeurs: Onze gediplomeerde chauffeurs zijn getraind en ervaren in het verlenen van uitstekende taxi-diensten. Zij zijn op de hoogte van de laatste verkeers- en weersomstandigheden en zorgen ervoor dat u op tijd en zonder zorgen op uw bestemming aankomt.
 • Moderne en comfortabele taxi’s: Onze taxi’s zijn moderne, comfortabele en voorzien van de nieuwste technologieën. Ze bieden u de ultieme reiservaring en zorgen ervoor dat u op uw gemak en ontspannen aankomt op uw bestemming.
 • 24/7 beschikbaar: Wij bieden onze diensten 24 uur per dag, 7 dagen per week aan, zodat u altijd op tijd en zonder zorgen op uw bestemming aankomt.
 • Betaalbare tarieven: Wij bieden betaalbare tarieven voor onze taxi-diensten zonder concessies te doen aan kwaliteit en betrouwbaarheid.

Hoe reserveert u een taxi ?

Reserveren bij taxi-bedrijf-antwerpen is eenvoudig en snel. U kunt ons telefonisch bereiken op ons gratis nummer en uw taxi-reservering plaatsen. Onze vriendelijke en behulpzame medewerkers staan altijd klaar om u te helpen.

Heeft u nog vragen? Wilt u een offerte of Wilt u een Taxi in Edegem bestellen? Ga dan naar ons contactformulier. Reserveer uw rit via e-mail: info@global-taxi-antwerpen.be indie je snel een taxi nodig hebt kan je ook bellen op 03/236 38 38.

 


 

24/7 BEREIKBAARHEID

Taxi Edegem

 • Snelle service: Onze taxi’s staan altijd paraat om u snel naar uw bestemming te brengen.
 • Betrouwbaar: Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en hebben jarenlange ervaring, waardoor u zich zorgeloos kunt vervoeren.
 • Comfortabel vervoer: Onze taxi’s zijn voorzien van alle gemakken om u een comfortabele rit te bieden.
 • Betaalbaar: Wij bieden u de laagste tarieven voor een kwalitatief hoogwaardige taxi-service.

Onze diensten

Taxivervoer Antwerpen biedt u een breed scala aan vervoersdiensten, waaronder:

 • Taxivervoer naar en van luchthavens
 • Zakelijk vervoer
 • Stads- en buitenstedelijk vervoer
 • Verhuizingen
 • Vervoer voor groepen
 • Ziekenhuisvervoer

Onze taxi’s zijn uitgerust met de modernste technologieën, zoals GPS en Wi-Fi, zodat u altijd op de hoogte bent van uw locatie en route. Bovendien zijn onze taxi’s schoon en comfortabel, zodat u zich thuis voelt tijdens de rit.

Boek nu uw taxi in Edegem

Boek nu uw taxi bij Global Taxivervoer Antwerpen en ontdek het comfort en de betrouwbaarheid van onze taxi-service. Onze chauffeurs staan altijd klaar om u naar uw bestemming te brengen, waar u ook naartoe gaat.

Wij rijden van, in en naar Antwerpen, ook in Schilde, Schoten, Brasschaat, Kapellen, Merksem,Stabroek, Wijnegem, Zwijndrecht, Brecht