Taxi Willebroek nodig? Bent u op zoek naar een betrouwbare taxi in Willebroek of omgeving? Dan zit je hier goed! Global Taxi staat garant voor de beste service, scherpste prijzen, ervaren chauffeurs en comfortable voertuigen. Heeft u een taxi nodig? Global Taxi Willebroek is 24 uur per dag te bereiken op 03/ 236 38 38. Voor betrouwbaar personenvervoer in Antwerpen moet u bij Taxi Willebroek zijn. Onze chauffeur brengt u waar u zijn moet, zowel in Antwerpen als daarbuiten. Wij hebben de beste en meest ervaren chauffeurs om u zo goed en veilig mogelijk op uw bestemming te brengen.

Taxi Willebroek voor al uw personenvervoer, ook zakelijk

Taxi Willebroek biedt betrouwbare en comfortabele taxi services aan in de regio Willebroek en omgeving. Onze ervaren en gediplomeerde chauffeurs zorgen ervoor dat u op tijd en comfortabel op uw bestemming aankomt. Of het nu gaat om zakelijke verplaatsingen, een avondje uit of een luchthaven transfer, wij zijn u graag van dienst.

Bij Taxi Willebroek staan uw wensen en behoeften centraal. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor al uw vervoersbehoeften, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de verplaatsing. Onze vloot bestaat uit moderne en comfortabele voertuigen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Onze service in detail

Bij onze taxi service kunt u rekenen op:

Waarom kiezen voor onze taxi?

Global Taxi Willebroek is de keuze voor een comfortabele en betrouwbare vervoerservice in de regio Willebroek. Wij bieden een unieke aanpak door uw wensen en behoeften centraal te stellen, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over uw verplaatsing. Onze vloot bestaat uit moderne en comfortabele voertuigen en onze chauffeurs zijn ervaren en gediplomeerd. Kies voor taxi-Willebroek voor de beste vervoerservice in de regio.

Luchthavenvervoer

Wij verzorgen ritten van- en naar verschillende vliegvelden in binnen- en buitenland. Naar het vliegveld gebracht worden?  Wilt u onbezorgd naar de luchthaven voor een zakenreis of vakantie? Onze Taxidienst zal er voor zorgen dat u op tijd vervoerd zal worden naar elke nationale en internationale luchthaven. Uw reis begint onbezorgd in onze luxe taxi naar de luchthaven. Ook onbezorgd opgehaald worden? Zelfs bij vertraging staat uw taxi klaar. Met de luchthaventransport van Taxi Willebroek bent u altijd op tijd op het vliegveld. Taxi Willebroek wordt u op comfortabele wijze vervoerd van en naar het vliegveld Zaventem, Oostende, Antwerpen, Schiphol of een andere luchthaven naar keuze.

Contact

Heeft u nog vragen? Wilt u een offerte of Wilt u een Taxi in Willebroek bestellen? Reserveren bij Global Taxi is gemakkelijk en snel. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 03/236 38 38. Of reserveer uw rit via e-mail: info@global-taxi-antwerpen.be. Wij staan 24/7 voor u klaar en zorgen ervoor dat u op tijd en comfortabel op uw bestemming aankomt.

Elke taxi in Antwerpen is verplicht een chauffeurskaart met foto te kunnen tonen en ook behoren zij een vergunning per taxi te hebben. Daarnaast moeten de taxitarieven duidelijk zichtbaar zijn, zowel van buitenaf als in de taxi. Na afloop van de taxirit kan de chauffeur van Taxi Deurne u een bon uitreiken indien gewenst. Daarop staan gegevens over de rit en het taxibedrijf.


 

24/7 BEREIKBAARHEID

Taxi WillebroekOnze taxi’s zijn altijd op tijd en staan klaar om u naar uw bestemming te brengen. Wij waarborgen een snelle en betrouwbare service, waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken over vertragingen of problemen onderweg. Onze ervaren en gediplomeerde chauffeurs weten precies de snelste route naar uw bestemming en zullen er alles aan doen om u zo snel en comfortabel mogelijk naar uw bestemming te brengen.

Comfortabel vervoer

Onze taxi’s zijn voorzien van alle moderne gemakken die u nodig heeft tijdens uw reis. Van airconditioning en comfortabele zitplaatsen tot gratis Wi-Fi en USB-aansluitingen, wij zorgen dat u zich helemaal thuis voelt tijdens uw rit. Onze taxi’s zijn schoon en netjes en onze chauffeurs zullen u altijd op een professionele manier behandelen

Wij rijden van, in en naar Antwerpen, ook in Schilde, Schoten, Brasschaat, Kapellen, Merksem,Stabroek, Wijnegem, Zwijndrecht, Brecht