Taxi Aartselaar is trots om u te kunnen voorzien van de beste taxidiensten in Aartselaar en omgeving. Onze professionele en ervaren chauffeurs staan 24/7 klaar om u snel en comfortabel naar uw bestemming te brengen. Of u nu op zoek bent naar een taxi voor een zakenreis of een avondje uit, bij ons bent u aan het juiste adres. Taxi Aartselaar  van Global Taxi staat garant voor de beste service, scherpste prijzen, ervaren chauffeurs en comfortable voertuigen. Heeft u een taxi nodig? Global Taxi Aartselaar  is 24 uur per dag te bereiken op 03/ 236 38 38. Voor betrouwbaar personenvervoer in Antwerpen moet u bij Taxi Aartselaar  zijn. Onze chauffeur brengt u waar u zijn moet, zowel in Antwerpen als daarbuiten. Wij hebben de beste en meest ervaren chauffeurs om u zo goed en veilig mogelijk op uw bestemming te brengen.

Taxi Aartselaar voor al uw personenvervoer, ook zakelijk

Bent u op zoek naar één aanspreekpunt, extra service en een goede prijs – kwaliteit verhouding? Dan bent u bij Global Taxi Aartselaar aan het juiste adres. Wij bieden u de meest complete, betrouwbare en kosteneffectieve web-based applicatie beschikbaar in de markt van vandaag aan de uitvoerende taxi voor reizen boeken in België. Wij staan garant voor de kwaliteit en service, op deze manier reist u of uw klant in stijl. Wij bieden de meest moderne vloot van voertuigen voor elke gelegenheid. Wij bieden ‘Meet & Greet’, de luchthaven pickups, zakelijke bijeenkomsten. Wij beloven u een werkelijk spectaculaire reiservaring. Onze professionele chauffeurs zijn punctueel en beleefd en altijd klaar om u te voorzien van een uitzonderlijke reiservaring naar elke bestemming in stijl

Waarom kiezen voor Global Taxi?

Onze chauffeurs staan altijd klaar om u snel en efficiënt naar uw bestemming te brengen. Bovendien hanteren wij geen onverwachte extra kosten, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent.
Wij verzorgen ritten van- en naar verschillende vliegvelden in binnen- en buitenland. Naar het vliegveld gebracht worden?  Wilt u onbezorgd naar de luchthaven voor een zakenreis of vakantie? Onze Taxidienst zal er voor zorgen dat u op tijd vervoerd zal worden naar elke nationale en internationale luchthaven. Uw reis begint onbezorgd in onze luxe taxi naar de luchthaven. Ook onbezorgd opgehaald worden? Zelfs bij vertraging staat uw taxi klaar. Met de luchthaventransport van Taxi Aartselaar bent u altijd op tijd op het vliegveld. Taxi Aartselaar wordt u op comfortabele wijze vervoerd van en naar het vliegveld Zaventem, Oostende, Antwerpen, Schiphol of een andere luchthaven naar keuze.

Contact

Heeft u nog vragen? Wilt u een offerte of Wilt u een Taxi in Aartselaar bestellen? Ga dan naar ons contactformulier. Reserveer uw rit via e-mail: info@global-taxi-antwerpen.be indie je snel een taxi nodig hebt kan je ook bellen op 03/236 38 38.

In Antwerpen opereren verschillende taxibedrijven. De taxi’s van  Taxi Aartselaar zijn makkelijk te herkennen aan het ‘Taxi’-bord op het dak van de auto. In Antwerpen vindt u vaste taxistandplaatsen (vooral bij pleinen, de luchthaven en ook aan Berchem station). Wilt u met de taxi zorg er dan voor dat u instapt bij een erkende taxi zoals  Taxi Aartselaar

Elke taxi in Antwerpen is verplicht een chauffeurskaart met foto te kunnen tonen en ook behoren zij een vergunning per taxi te hebben. Daarnaast moeten de taxitarieven duidelijk zichtbaar zijn, zowel van buitenaf als in de taxi. Na afloop van de taxirit kan de chauffeur van Taxi Deurne u een bon uitreiken indien gewenst. Daarop staan gegevens over de rit en het taxibedrijf.


 

Reserveer nu uw taxi in Aartselaar

Taxi DeurneBent u op zoek naar een betrouwbare en comfortabele taxi in Aartselaar? Neem dan contact met ons op om direct uw rit te reserveren. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het boeken van uw rit.

Taxi-aartselaar is dé taxi-service in Aartselaar en omgeving. Met meer dan 20 jaar ervaring bieden wij u betrouwbare en comfortabele vervoersoplossingen, waarbij klanttevredenheid altijd voorop staat. Of u nu op zoek bent naar een taxi voor zakelijke of particuliere doeleinden, wij staan voor u klaar.

omgeving. Daarnaast zijn ze vriendelijk en behulpzaam, en staan ze altijd klaar om u veilig en comfortabel naar uw bestemming te brengen. Bovendien zijn onze chauffeurs uitstekend op de hoogte van de laatste verkeersinformatie, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over vertragingen.

Onze taxi’s: comfort en stijl

Onze taxi’s zijn uitgerust met alle comfort en gemakken die u zich maar kunt wensen. Van airconditioning tot wifi, wij zorgen ervoor dat u zich helemaal thuis voelt tijdens de rit. Daarnaast beschikken onze taxi’s over een stijlvol interieur en worden ze regelmatig gewassen en onderhouden, zodat u altijd in een frisse en comfortabele omgeving reist.

Bij taxi-aartselaar bieden wij een breed scala aan diensten, waaronder taxivervoer naar luchthavens, vervoer voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen, en particuliere ritten. Onze tarieven zijn zeer concurrerend en transparant, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Wij rijden van, in en naar Antwerpen, ook in Schilde, Schoten, Brasschaat, Kapellen, Merksem,Stabroek, Wijnegem, Zwijndrecht, Brecht