Taxi Turnhout nodig? Bent u op zoek naar een betrouwbare taxi in Turnhout of omgeving? Dan zit je hier goed! Global Taxi staat garant voor de beste service, scherpste prijzen, ervaren chauffeurs en comfortable voertuigen. Heeft u een taxi nodig? Global Taxi Turnhout is 24 uur per dag te bereiken op 03/ 236 38 38. Voor betrouwbaar personenvervoer in Antwerpen moet u bij Taxi Turnhout  zijn. Onze chauffeur brengt u waar u zijn moet, zowel in Antwerpen als daarbuiten. Wij hebben de beste en meest ervaren chauffeurs om u zo goed en veilig mogelijk op uw bestemming te brengen.

Taxi Turnhout voor al uw personenvervoer, ook zakelijk

Taxi Turnhout nodig is uw betrouwbare en professionele partner voor al uw vervoersbehoeften in de regio Antwerpen en omgeving. Onze jarenlange ervaring, uitstekende service en comfortabele voertuigen maken ons de eerste keuze voor zakelijke en privéklanten die op zoek zijn naar een efficiënte en betaalbare vervoersoplossing.

Met moderne voertuigen, gekwalificeerde en ervaren chauffeurs, en state-of-the-art technologieën, garanderen wij u een snelle en betrouwbare vervoerservaring. Of u nu op zoek bent naar een reguliere taxi, een zakelijke vervoersoplossing of een luxe limousine, wij hebben altijd de juiste oplossing voor u.

Onze diensten

Bij Taxi Turnhout bieden wij een scala aan diensten aan, waaronder:

Onze ervaren en gekwalificeerde chauffeurs zorgen ervoor dat u op tijd en comfortabel op uw bestemming aankomt. Onze moderne en comfortabele voertuigen zijn uitgerust met de laatste technologieën, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw vervoer.

Onze unieke aanpak

Bij Taxi Turnhout nemen wij onze verantwoordelijkheid als vervoerder serieus. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en streven er daarom naar om aan al uw vervoersbehoeften te voldoen. Onze chauffeurs zijn vriendelijk, betrouwbaar en altijd op tijd. Onze technologieën zijn geavanceerd en gemakkelijk te gebruiken, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw vervoer.

Bij Taxi Turnhout bieden wij u betaalbare tarieven voor al onze diensten. Of u nu op zoek bent naar een reguliere taxi, een zakelijke vervoersoplossing of een luxe limousine, wij hebben altijd de juiste oplossing voor u tegen de beste prijs. Wij geloven niet in verrassingen en daarom bieden wij u altijd transparante en eerlijke prijzen zonder verborgen kosten.

Vliegveld Taxi

Wij verzorgen ritten van- en naar verschillende vliegvelden in binnen- en buitenland. Naar het vliegveld gebracht worden?  Wilt u onbezorgd naar de luchthaven voor een zakenreis of vakantie? Onze Taxidienst zal er voor zorgen dat u op tijd vervoerd zal worden naar elke nationale en internationale luchthaven. Uw reis begint onbezorgd in onze luxe taxi naar de luchthaven. Ook onbezorgd opgehaald worden? Zelfs bij vertraging staat uw taxi klaar. Met de luchthaventransport van Taxi Turnhout bent u altijd op tijd op het vliegveld. Taxi Turnhout wordt u op comfortabele wijze vervoerd van en naar het vliegveld Zaventem, Oostende, Antwerpen, Schiphol of een andere luchthaven naar keuze.

Contact

Heeft u nog vragen? Wilt u een offerte of Wilt u een Taxi in Turnhout bestellen? Ga dan naar ons contactformulier. Reserveer uw rit via e-mail: info@global-taxi-antwerpen.be indie je snel een taxi nodig hebt kan je ook bellen op 03/236 38 38.

In Antwerpen opereren verschillende taxibedrijven. De taxi’s van  Taxi Turnhout zijn makkelijk te herkennen aan het ‘Taxi’-bord op het dak van de auto. In Antwerpen vindt u vaste taxistandplaatsen (vooral bij pleinen, de luchthaven en ook aan Berchem station). Wilt u met de taxi zorg er dan voor dat u instapt bij een erkende taxi zoals  Taxi Turnhout

Elke taxi in Antwerpen is verplicht een chauffeurskaart met foto te kunnen tonen en ook behoren zij een vergunning per taxi te hebben. Daarnaast moeten de taxitarieven duidelijk zichtbaar zijn, zowel van buitenaf als in de taxi. Na afloop van de taxirit kan de chauffeur van Taxi Deurne u een bon uitreiken indien gewenst. Daarop staan gegevens over de rit en het taxibedrijf.


 

24/7 BEREIKBAARHEID

Taxi Turnhout

Global Taxi Turnhout is de topkeuze voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare, comfortabele en betaalbare vervoersoplossing in de regio Turnhout. Wij bieden een breed scala aan diensten, van zakelijk vervoer tot persoonlijke verhuizingen en van airport transfers tot tourbegeleiding. Onze doelstelling is om aan al uw vervoersbehoeften te voldoen, en dit te doen op een manier die aansluit bij uw specifieke wensen en eisen.

Wij rijden van, in en naar Antwerpen, ook in Schilde, Schoten, Brasschaat, Kapellen, Merksem,Stabroek, Wijnegem, Zwijndrecht, Brecht

Ons team staat alle dagen voor u klaar

Onze moderne en comfortabele taxi’s staan altijd voor u klaar. Onze ervaren en gediplomeerde chauffeurs zorgen voor een snelle en veilige rit, en bieden u tegelijkertijd een hoogwaardige service. Onze taxi’s zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, zoals GPS-tracking en creditcardbetaling, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw vervoersbehoefte.

Onze zakelijke diensten

Wij bieden ook uitgebreide zakelijke vervoersdiensten, waaronder vervoer naar zakelijke afspraken, vergaderingen en events. Onze taxi’s zijn uitermate geschikt voor zakelijk vervoer, dankzij de comfortabele en professionele uitstraling en de uitgebreide technologische voorzieningen. Wij bieden ook maatwerkoplossingen voor bedrijven, zodat we aan al uw specifieke zakelijke vervoersbehoeften kunnen voldoen.

Of u nu verhuist naar een nieuwe woning of naar een nieuwe stad, wij zijn er om u te helpen. Onze verhuisdiensten zijn gericht op het vervoeren van uw bezittingen op een snelle, efficiënte en veilige manier. Wij bieden een breed scala aan verhuisdiensten, waaronder verpakken, in- en uitpakken en opslag.

Bent u op zoek naar een leuke en ontspannen manier om de omgeving van Turnhout te verkennen? Onze tourbegeleiding is de perfecte oplossing! Onze ervaren en gediplomeerde chauffeurs nemen u graag mee op tour en laten u de mooiste plekken van de regio zien. Onze tourbegeleiding is geschikt voor groepen van elke grootte, van kleine gezinnen tot grote groepen.