Taxi Bornem nodig? Bent u op zoek naar een betrouwbare taxi in Bornem of omgeving? Welkom bij Global Taxi Antwerpen, uw betrouwbare taxi-oplossing in Bornem en omgeving. Wij bieden u snelle, comfortabele en betrouwbare taxi-diensten aan tegen betaalbare prijzen. Onze ervaren en gekwalificeerde chauffeurs staan altijd klaar om u naar uw bestemming te brengen, waar u ook naartoe wilt.

Taxi Bornem voor al uw personenvervoer, ook zakelijk

Bent u op zoek naar één aanspreekpunt, extra service en een goede prijs – kwaliteit verhouding? Dan bent u bij Global Taxi Bornem aan het juiste adres. Wij bieden u de meest complete, betrouwbare en kosteneffectieve web-based applicatie beschikbaar in de markt van vandaag aan de uitvoerende taxi voor reizen boeken in België. Wij staan garant voor de kwaliteit en service, op deze manier reist u of uw klant in stijl. Wij bieden de meest moderne vloot van voertuigen voor elke gelegenheid. Wij bieden ‘Meet & Greet’, de luchthaven pickups, zakelijke bijeenkomsten. Wij beloven u een werkelijk spectaculaire reiservaring. Onze professionele chauffeurs zijn punctueel en beleefd en altijd klaar om u te voorzien van een uitzonderlijke reiservaring naar elke bestemming in stijl

Onze voordelen

Bij Global taxi Antwerpen bieden wij u tal van voordelen aan in vergelijking met andere taxi-diensten in de regio. Hieronder vindt u enkele van onze voordelen:

Onze diensten

Bij Global taxi Antwerpen bieden wij u een breed scala aan taxi-diensten aan, waaronder:

Luchthavenvervoer

Wij verzorgen ritten van- en naar verschillende vliegvelden in binnen- en buitenland. Naar het vliegveld gebracht worden?  Wilt u onbezorgd naar de luchthaven voor een zakenreis of vakantie? Onze Taxidienst zal er voor zorgen dat u op tijd vervoerd zal worden naar elke nationale en internationale luchthaven. Uw reis begint onbezorgd in onze luxe taxi naar de luchthaven. Ook onbezorgd opgehaald worden? Zelfs bij vertraging staat uw taxi klaar. Met de luchthaventransport van Taxi Bornem bent u altijd op tijd op het vliegveld. Taxi Bornemwordt u op comfortabele wijze vervoerd van en naar het vliegveld Zaventem, Oostende, Antwerpen, Schiphol of een andere luchthaven naar keuze.

Contact

Heeft u nog vragen? Wilt u een offerte of Wilt u een Taxi in Bornem bestellen? Ga dan naar ons contactformulier. Reserveer uw rit via e-mail: info@global-taxi-antwerpen.be indie je snel een taxi nodig hebt kan je ook bellen op 03/236 38 38.

In Antwerpen opereren verschillende taxibedrijven. De taxi’s van  Taxi Bornem zijn makkelijk te herkennen aan het ‘Taxi’-bord op het dak van de auto. In Antwerpen vindt u vaste taxistandplaatsen (vooral bij pleinen, de luchthaven en ook aan Berchem station). Wilt u met de taxi zorg er dan voor dat u instapt bij een erkende taxi zoals  Taxi Bornem

Elke taxi in Antwerpen is verplicht een chauffeurskaart met foto te kunnen tonen en ook behoren zij een vergunning per taxi te hebben. Daarnaast moeten de taxitarieven duidelijk zichtbaar zijn, zowel van buitenaf als in de taxi. Na afloop van de taxirit kan de chauffeur van Taxi Deurne u een bon uitreiken indien gewenst. Daarop staan gegevens over de rit en het taxibedrijf.


 

Waarom Kiezen Voor Onze Taxi Service?

Bent u op zoek naar een betrouwbare en comfortabele taxi voor uw luchthavenvervoer van of naar Bornem? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden u de beste oplossing voor uw vervoersbehoeften, zodat u zorgeloos en comfortabel op uw bestemming aankomt.

Onze taxi service staat garant voor een veilige, snelle en comfortabele rit naar de luchthaven of van de luchthaven naar uw bestemming. Hieronder vindt u enkele redenen waarom u voor ons zou moeten kiezen:

Ervaring en Professionaliteit

Taxi BornemOnze ervaren en gediplomeerde chauffeurs hebben jarenlange ervaring in luchthavenvervoer en weten als geen ander hoe ze u snel en comfortabel naar uw bestemming moeten brengen. Zij weten ook precies hoe ze moeten omgaan met de verkeersdrukte rond de luchthaven en hoe ze uw bagage op een efficiënte manier moeten vervoeren.

Wij beschikken over moderne en comfortabele voertuigen, die zijn uitgerust met de laatste technologieën voor uw comfort en veiligheid. Onze voertuigen zijn bovendien altijd proper en netjes, zodat u zorgeloos en comfortabel op uw bestemming aankomt.

Wij zijn altijd op tijd en zorgen ervoor dat u op tijd op de luchthaven bent voor uw vlucht. Wij houden ook rekening met eventuele vertragingen en passen onze ritten aan, zodat u altijd op tijd op uw bestemming aankomt.

Prijs/Kwaliteit Verhouding

Onze prijzen zijn zeer concurrerend en bieden u een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Wij bieden u een hoge kwaliteit taxi service tegen een betaalbare prijs.

Wij rijden van, in en naar Antwerpen, ook in Schilde, Schoten, Brasschaat, Kapellen, Merksem,Stabroek, Wijnegem, Zwijndrecht, Brecht