Taxi Boom nodig? Bent u op zoek naar een betrouwbare taxi in Boom of omgeving? Dan zit je hier goed! Global Taxi staat garant voor de beste service, scherpste prijzen, ervaren chauffeurs en comfortable voertuigen. Global Taxi boom is dé oplossing voor iedereen die op zoek is naar comfortabel, snel en betrouwbaar vervoer. Of u nu een zakenreis heeft, een afspraak bij de dokter of gewoon lekker op stap wilt, met taxi-boom zit u altijd goed.

Onze taxi’s zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en bieden u het comfort van thuis terwijl u onderweg bent. Onze professionele en vriendelijke chauffeurs zorgen voor een aangename rit en brengen u op tijd en comfortabel naar uw bestemming.

Taxi Boom voor al uw personenvervoer, ook zakelijk

Taxi boom biedt een aantal unieke voordelen ten opzichte van andere vervoersdiensten in Antwerpen. Hieronder bespreken we enkele van de belangrijkste voordelen:

  1. Betrouwbare service: Onze taxi’s komen altijd op tijd en u hoeft zich geen zorgen te maken over vertragingen of oponthoud.
  2. Comfortabel vervoer: Onze taxi’s zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en bieden u het comfort van thuis terwijl u onderweg bent.
  3. Professionele en vriendelijke chauffeurs: Onze chauffeurs zijn gediplomeerd en ervaren en bieden u een aangename en comfortabele rit.
  4. Concurrerende prijzen: Onze prijzen zijn concurrerend en we bieden u altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Hoe werkt het reserveren van een taxi-boom in Antwerpen

Het reserveren van een Global taxi Boom is heel eenvoudig en kan op verschillende manieren worden gedaan. Hieronder bespreken we enkele van de belangrijkste manieren:

  1. Reserveren via onze website: U kunt gemakkelijk en snel een taxi reserveren via onze website. Hier kunt u uw bestemming invoeren en de beschikbaarheid van onze taxi’s bekijken.
  2. Reserveren via onze app: Onze app is beschikbaar voor iOS en Android en maakt het reserveren van een taxi nog eenvoudiger.
  3. Reserveren via onze centrale: Onze centrale is 24/7 bereikbaar en onze medewerkers staan klaar om u te helpen bij het reserveren van een taxi

 

Vliegveld Taxi

Wij verzorgen ritten van- en naar verschillende vliegvelden in binnen- en buitenland. Naar het vliegveld gebracht worden?  Wilt u onbezorgd naar de luchthaven voor een zakenreis of vakantie? Onze Taxidienst zal er voor zorgen dat u op tijd vervoerd zal worden naar elke nationale en internationale luchthaven. Uw reis begint onbezorgd in onze luxe taxi naar de luchthaven. Ook onbezorgd opgehaald worden? Zelfs bij vertraging staat uw taxi klaar. Met de luchthaventransport van Taxi Boom bent u altijd op tijd op het vliegveld. Taxi Boom wordt u op comfortabele wijze vervoerd van en naar het vliegveld Zaventem, Oostende, Antwerpen, Schiphol of een andere luchthaven naar keuze.

Contact

Heeft u nog vragen? Wilt u een offerte of Wilt u een Taxi in Boom bestellen? Ga dan naar ons contactformulier. Reserveer uw rit via e-mail: info@global-taxi-antwerpen.be indie je snel een taxi nodig hebt kan je ook bellen op 03/236 38 38.

In Antwerpen opereren verschillende taxibedrijven. De taxi’s van  Taxi Boom zijn makkelijk te herkennen aan het ‘Taxi’-bord op het dak van de auto. In Antwerpen vindt u vaste taxistandplaatsen (vooral bij pleinen, de luchthaven en ook aan Berchem station). Wilt u met de taxi zorg er dan voor dat u instapt bij een erkende taxi zoals  Taxi Boom

Elke taxi in Antwerpen is verplicht een chauffeurskaart met foto te kunnen tonen en ook behoren zij een vergunning per taxi te hebben. Daarnaast moeten de taxitarieven duidelijk zichtbaar zijn, zowel van buitenaf als in de taxi. Na afloop van de taxirit kan de chauffeur van Taxi Deurne u een bon uitreiken indien gewenst. Daarop staan gegevens over de rit en het taxibedrijf.


 

24/7 BEREIKBAARHEID

Taxi Boom

De Beste Taxi-diensten in Antwerpen.  Golbal Taxi Antwerpen biedt de beste taxi-diensten in de stad Antwerpen. Wij zijn een betrouwbaar en comfortabel vervoerbedrijf met professionele en ervaren chauffeurs. Onze doelstelling is om de hoogste kwaliteit vervoersdiensten te bieden tegen betaalbare tarieven.

Waarom kiezen voor Golbal Taxi Antwerpen

Taxi-bedrijf-Antwerpen is de beste keuze voor iedereen die op zoek is naar comfortabel en betrouwbaar vervoer in de stad Antwerpen. Wij bieden verschillende soorten vervoersdiensten aan, waaronder personenvervoer, zakelijk vervoer, en luchthaventransfers. Hieronder vindt u enkele redenen waarom u voor ons moet kiezen.

Onze vervoersdiensten

Taxi-bedrijf-Antwerpen biedt verschillende soorten vervoersdiensten aan, waaronder:

Wij rijden van, in en naar Antwerpen, ook in Schilde, Schoten, Brasschaat, Kapellen, Merksem,Stabroek, Wijnegem, Zwijndrecht, Brecht