Haventaxi Antwerpen gezocht? Dan zit je goed bij Global Taxi. Onze professionele chauffeurs zijn punctueel en beleefd en altijd klaar om u zakelijke klanten te vervoeren naar de haven van Antwerpen.  Op tijd komen voor uw vertrek met dat langverwachte cruiseschip of uw hotel in Antwerpen bereiken voor die laatste vakantiedagen voor u terug naar huis gaat, is het eerste waar u aan denkt als u op reis bent.

Haventaxi Antwerpen reserveren

Haventaxi Antwerpen brengt  u letterlijk in vervoer(ing): in geen tijd bent u op uw bestemming. Wij vervoeren u in heel moderne wagens. U kunt 24 uur  per dag, en zeven dagen in de week een beroep doen op onze ervaren chauffeurs. Onze drie pijlers? Betrouwbaarheid, stiptheid, en een heel  persoonlijke klantenaanpak. Wilt u een taxi? Wij schieten in actie!

24/7 online haventaxi bestellen in, van of naar Antwerpen bel ons op 03/236 38 38 .

Wij van Global Taxi Antwerpen bieden een breed scala aan taxitransfers van en naar de haven van Antwerpen; onze chauffeurs zijn er om u te helpen met een professionele taxirit wanneer u die nodig heeft. Ervaren chauffeurs, nieuwe en schone auto’s en een betrouwbare taxi rit … alles in stijl, comfort en tegen een betaalbare prijs.

De haventaxi in Antwerpen en omstreken!

Reken op Haventaxi Antwerpen voor alle mogelijke taxiritten in en rond Antwerpen. Onze taxidienst is gevestigd in Merksem. Moet u dringend naar de haven gebracht worden of daar opgehaald worden? Of organiseert u een groepsuitstap? Wilt u eventueel naar het treinstation of de luchthaven, en moet u achteraf weer opgehaald worden door een taxi? Hebt u meerdere vergaderingen op een dag en op verschillende locaties? … Haventaxi Antwerpen werkt met u samen een aangepaste formule uit. We bespreken op voorhand een scherpe prijs af, waarvan we niet meer afwijken. Haventaxi Antwerpen verzorgt dagelijks het taxivervoer voor particuliere en professionele klanten .

Zie voor meer onze goedkope Haventaxi Antwerpen taxi tarieven.

Contacteer ons

Haventaxi Antwerpen bestellen?  Bel ons: 03/236 38 38 of mail ons vandaag nog:info@global-taxi-antwerpen.be . U kan via ons online formulier onmiddellijk uw haventaxi bestellen.

 


Extra Service

Een van onze specialiteiten is luchthaventransport. Bent u zakenman, particulier, of bedrijfsleider? Iedereen kan op ons rekenen! Hebt u hulp nodig met uw bagage? Reken op onze chauffeur, die de koffers graag tot bij de draagt. En na de reis? Wij houden uw vluchturen nauwgezet in de gaten, en komen u op het juiste moment halen.

Beschouw Haventaxi Antwerpen als de ontbrekende schakel tussen u en uw bestemming, maar stel u voor dat dit alles gebeurt op een betrouwbare en comfortabele manier. Te mooi om waar te zijn? Wij verzorgen dagelijks ritten voor onze vele klanten, waarbij diverse taxitransfers betrokken zijn.

Wij van Haventaxi Antwerpen streven ernaar om onze klanten alleen maar de beste diensten aan te bieden. Dit gezegd zijnde, is het onze verbintenis om te verzekeren van een betrouwbare en kwaliteitsvolle haven taxi transfer van en naar Antwerpen.  Wacht niet, boek vandaag nog bij Haventaxi Antwerpen en verzeker u van de beste aanbiedingen!

Zakelijk vervoer nodig?

Als u of uw gasten van of naar de haven met reizen of naar de luchthaven van Antwerpen moet gebracht worden ben je bij Global Taxi aan het juiste adres. Wij kennen de weg naar alle nationale en internationale luchthavens als geen ander. Rijden met Global Taxi is kiezen voor een perfect veilig georganiseerde, snel en comfortabel.

Ons team biedt u een persoonlijke service, waarbij u gegarandeerd bent van een veilige rit van A naar B. Global Taxi biedt naast taxivervoer ook andere soorten vervoer, zoals zakelijk vervoer, groepsvervoer en luchthavenvervoer .. Wij rijden u voordelig en zonder voorrijkosten. U krijgt bij langere ritten van tevoren altijd een vaste prijsopgave. Duidelijke informatie over onze prijzen vindt u op onze pagina Taxi Antwerpen Tarieven.

Geïnteresseerd in onze taxidiensten in Antwerpen? Dringende afspraak? Bel ons: 03/236 38 38 of mail ons vandaag nog: