Taxi Kontich van Global Taxi is de meest gewaardeerde en betrouwbare taxi-service in de regio Kontich. Onze professionele en ervaren chauffeurs staan garant voor een comfortabele, veilige en snelle rit naar uw bestemming. Onze taxi’s zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en bieden ruimte aan maximaal vier personen.

Global Taxi staat garant voor de beste service, scherpste prijzen, ervaren chauffeurs en comfortable voertuigen. Heeft u een taxi nodig? Global Taxi Kontich is 24 uur per dag te bereiken op 03/ 236 38 38. Voor betrouwbaar personenvervoer in Antwerpen moet u bij Taxi Kontich zijn. Onze chauffeur brengt u waar u zijn moet, zowel in Antwerpen als daarbuiten. Wij hebben de beste en meest ervaren chauffeurs om u zo goed en veilig mogelijk op uw bestemming te brengen.

Waarom kiezen voor Taxi Kontich?

Bij Taxi Kontich profiteert u van de volgende voordelen:

 • Professionele en ervaren chauffeurs
 • Comfortabele en moderne taxi’s
 • Snel en betrouwbaar vervoer
 • Concurrerende en transparante prijzen
 • Diensten voor zowel particulieren als bedrijven
 • 24/7 beschikbaarheid

Onze chauffeurs zijn zeer ervaren en hebben jarenlange ervaring in het vervoeren van passagiers. Zij kennen de regio als geen ander en weten altijd de snelste en meest efficiënte route naar uw bestemming te vinden. Onze taxi’s zijn comfortabel en moderne, en uitgerust met de nieuwste technologieën, zodat u zich tijdens de rit helemaal op uw gemak kunt voelen.

Onze diensten zijn geschikt voor zowel particulieren als bedrijven. Wij verzorgen zakelijke vervoersoplossingen, zoals vervoer naar zakelijke bijeenkomsten en evenementen, maar ook voor privé-doeleinden, zoals vervoer naar luchthavens, feesten en familiebezoek. Onze prijzen zijn concurrerend en transparant, en wij bieden altijd de beste waar voor uw geld.

Onze diensten

Bij taxi-kontich bieden wij de volgende diensten aan:

 • Zakelijk vervoer
 • Luchthaventransfers
 • Familiebezoek en feestvervoer
 • Vervoer naar evenementen en bijeenkomsten
 • Onze standaard taxi diensten bieden u een efficiënte en comfortabele vervoersoplossing voor al uw vervoersbehoeften.
 • Wij bieden ook zakelijk vervoer voor bedrijven en organisaties, waaronder vervoer naar zakelijke evenementen, vergaderingen en beurzen.
 • Wij bieden ook luchthaventransfers van en naar de belangrijkste luchthavens, waaronder de luchthaven van Antwerpen, Zaventem en Schiphol.

Onze zakelijke vervoersoplossingen zijn speciaal ontworpen voor bedrijven. Wij verzorgen snel en efficiënt vervoer naar zakelijke bijeenkomsten en evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vervoer en u zich volledig kunt concentreren op uw zaken. Onze luchthaventransfers zijn betrouwbaar en bieden u de zekerheid dat u op tijd op uw bestemming geraakt.

Onze prijzen zijn concurrerend en passen binnen elk budget. Wij bieden u een scherp tarief voor onze diensten, zodat u niet te veel hoeft te betalen voor uw vervoer.

Contact

Reserveer nu uw taxi door contact op te nemen met onze klantenservice of door online een reservering te maken. Heeft u nog vragen? Wilt u een offerte of Wilt u een Taxi in Kontich bestellen? Ga dan naar ons contactformulier. Reserveer uw rit via e-mail: info@global-taxi-antwerpen.be indie je snel een taxi nodig hebt kan je ook bellen op 03/236 38 38.

In Antwerpen opereren verschillende taxibedrijven. De taxi’s van  Taxi Kontich zijn makkelijk te herkennen aan het ‘Taxi’-bord op het dak van de auto. In Antwerpen vindt u vaste taxistandplaatsen (vooral bij pleinen, de luchthaven en ook aan Berchem station). Wilt u met de taxi zorg er dan voor dat u instapt bij een erkende taxi zoals  Taxi Kontich

Elke taxi in Antwerpen is verplicht een chauffeurskaart met foto te kunnen tonen en ook behoren zij een vergunning per taxi te hebben. Daarnaast moeten de taxitarieven duidelijk zichtbaar zijn, zowel van buitenaf als in de taxi. Na afloop van de taxirit kan de chauffeur van Taxi Deurne u een bon uitreiken indien gewenst. Daarop staan gegevens over de rit en het taxibedrijf.


 

24/7 BEREIKBAARHEID

Taxi Kontich is de toonaangevende aanbieder van professioneel vervoer in de regio Kontich. Met meer dan 10 jaar ervaring in de branche, bieden wij u een hoogwaardige dienstverlening met aandacht voor comfort en veiligheid. Onze taxi’s zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en bieden u de meest efficiënte en comfortabele vervoersoplossing.

Onze voordelen

 • Uitstekende service en klanttevredenheid Onze medewerkers zijn gekwalificeerd en gepassioneerd over het verlenen van uitstekende service en het waarborgen van klanttevredenheid. Wij streven ernaar u te voorzien van een comfortabele, snelle en veilige rit.
 • Betrouwbare en efficiënte vervoersoplossing Onze taxi’s zijn altijd op tijd, betrouwbaar en efficiënt. Wij waarborgen een snelle en efficiënte vervoersoplossing, waardoor u zich op uw vervoer kunt concentreren en zonder zorgen op uw bestemming aankomt.
 • Veilige en comfortabele ritten Onze taxi’s zijn voorzien van de nieuwste technologieën en bieden een comfortabele en veilige rit. Onze medewerkers hebben de nodige opleidingen gevolgd om u een veilige en comfortabele rit te waarborgen.

Taxi Kontich

Wij rijden van, in en naar Antwerpen, ook in Schilde, Schoten, Brasschaat, Kapellen, Merksem,Stabroek, Wijnegem, Zwijndrecht, Brecht

beenruimte, lederen bekleding enzovoorts. Onze chauffeurs zijn erop getraind u zo comfortabel mogelijk naar uw bestemming te vervoeren en doen hier hun uiterste best voor.