Bijzonder Groepsvervoer

U mag ook naar puntbestemmingen reizen. Bij het in- en uitstappen haalt de chauffeur uw Regiotaxipas door een lezer en geeft het pasje terug. Zeker als u daarom vraagt, overhandigt de chauffeur u een bonnetje van de rit. Groepsvervoer Bus Tilburg. Voor overige spelregles kunt u de site raadplegenRegiotaxi Noordoost-Brabant is een samenwerkingsverband tussen 11 gemeenten uit de regio Noordoost-Brabant en de provincie Noord-Brabant.

Daarnaast verzorgt Regiotaxi Noordoost-Brabant voor de provincie deur tot deur vervoer wanneer binnen 10 minuten loopafstand geen reguliere OV-verbinding voor handen is. Reizigers kunnen dan, als vorm van openbaar vervoer, gebruik maken van de regiotaxi – Deze “OV-reizigers” kunnen zowel met als zonder regiotaxipas reizen..

Postbedeling nodig?

Verstuur jij regelmatig een huis-aan-huis bedeling via bpost? Of overweeg je dit? Wacht dan nog even om naar het postkantoor te rennen.

Want dankzij onze vlotte samenwerking met bpost kan Pro-mailing jou de voordeligste tarieven aanbieden!

Meer nog: je betaalt zelfs minder dan wanneer je rechtstreeks naar het postkantoor zou stappen.

De postbode bezorgt de zending tijdens zijn dagelijkse ronde samen met de geadresseerde post en maximaal 2 andere folders.

Zo verdwijnt jouw zending niet tussen een massa ander drukwerk.

Chauffeur Groepsvervoer

In de avonduren kan het zijn dat er minder of geen bussen meer rijden. Om ervoor te zorgen dat jij toch op de plaats van bestemming komt, biedt Arriva vraagafhankelijk vervoer op deze momenten. In Noord-Brabant zijn dit de Bravoflex en de Regiotaxi. Bravoflex Roosendaal is jouw flexibele rit in de avond – Taxi Reserveren Tilburg.

Deze twee buslijnen vertrekken reserveringsvrij en op vaste tijden vanaf het station (Taxi Service Tilburg). Wil je vanaf een andere halte vertrekken dan het station? Bestel dan eenvoudig online of telefonisch je rit! Bravoflex is jouw rit op bestelling in en om de gemeente Moerdijk -. ’s Avonds, in het weekend en op feestdagen.

Luchthaven Taxi

Je reist gemakkelijk van halte naar halte, zonder overstap. Dus enorm flexibel. Reserveer via de gratis app of telefonisch en bepaal zelf hoe laat en bij welke halte je wordt opgehaald. Dat is handig!Bravoflex is jouw rit op bestelling in Bergen op Zoom. Je reist gemakkelijk kriskras door Bergen op Zoom: van halte naar halte en van en naar het station (Groepsvervoer Bus Huren Tilburg).

Bij welke halte je opstapt en hoe laat? Dat bepaal jij! Wil je mee? Reserveer dan je plek in de bus. Dat kan vanaf twee weken tot uiterlijk een half uur van tevoren. Klik hier voor meer informatie. Taxi Bestellen Tilburg. In de provincie Noord-Brabant delen OV-reizigers de Regiotaxi. Omdat iedereen een eigen haal- of brengadres heeft, moet er omgereden worden.

Hoeveel Kost Een Taxi

Deze opzet houdt de taxiritprijs wel laag (Taxi Prijs Berekenen Tilburg). Het minimum tarief is 3,90 euro inclusief de eerste zone. Daarna komt er 1,95 euro per zone (4,5 kilometer doorsnede) bij. Je kan maximaal 5 zones reizen. Reserveer de Regiotaxi minimaal 1 uur van te voren (Regio Taxi Tilburg).