Er zijn een aantal Great Childrens-boeken over Taxi’s. POPS De Magic Taxi is een charmant boek over een taxi die kan praten en terug te reizen in de tijd. Het is geschreven door Fiona Kennedy en heeft een lieve kleine taxi die naar Battersea Power Station gaat om een weggelopen hond op te halen. Het boek is een droevig verhaal van wraak voor een verloren liefde. Andy bij Londons Taxi PR weet het van de Brompton Fountain en probeert het boek al vele jaren te laten publiceren. Hij schreef ook het boeken over een auto opkoper.

Met de Taxi op doorreis

In tegenstelling tot andere taxi-gids, is dit boek een must-have voor elke taxichauffeur. Het bevat nuttige informatie en foto’s die uw leven een stuk eenvoudiger zullen maken. De meeste boeken bestrijken de basis van het besturen van een taxi en hoe je een ongeluk kunt krijgen. Hieronder staan enkele tips om u te helpen deze gemeenschappelijke fouten te vermijden en uw kansen op een veilige reis te verbeteren. Als u een goedkope rit wilt krijgen, kunt u een boek over Taxi’s gebruiken om de regels te achterhalen.

Khaled Al auto opkopers boek is de eerste geschiedenis van de boeklengte van CAB-stuurprogramma’s in New York. Het zit vol met essays geschreven door chauffeurs die al vele jaren in de stad hebben gewoond. Zijn blunte meningen zijn vermakelijk en humoristisch, en hij beschrijft het dagelijkse leven van deze cabine-stuurprogramma’s als de taal van de straten. Het is een instant bestseller geworden in Egypte, en het is ook populair in de Arabische wereld. Sommige fragmenten werpen licht op het leven van de mensen die taxi’s rijden en de moeilijkheden waarmee ze worden geconfronteerd bij het vinden van werk of opleiding voor hun gezin.

Het boek bevat verhalen door vele cabine-stuurprogramma’s

Het heeft een inleiding tot het leven van cabine-stuurprogramma’s in de Egyptische hoofdstad. Een ander boek dat zich richt op taxi’s, taxi, werd gepubliceerd in december 2006. Het is een uitstekende lezing voor taxichauffeurs en degenen die willen weten over de stadsgezin Sociologie. De auteur schrijft in een stijl die de lezer voelt alsof ze in de stad zijn. Het is een aangename en boeiende gelezen die de lezer boeit en hen helpt om de stad beter te navigeren.

Het boek is in dialect geschreven en is vertaald in verschillende andere talen. Het boek is ingesteld in Egypte en kan worden gelezen door mensen van elke leeftijd. Het boek wordt ook in het Engels vertaald en gepubliceerd door AFLAME BOEKEN. Dit maakt het gemakkelijk voor buitenlanders om de taal te leren. Dit maakt het een uitstekend geschenk voor de kinderen die leren rijden. Er is niets beters dan een goed verhaal te horen, of het nu in het Arabisch of Engels is.

Het boek is erg populair

Er zijn 5 edities van het boek en het heeft in totaal 128 pagina’s. Het werd gepubliceerd op 9 september 2014 door kleine, bruine boeken voor jonge lezers. Het verhaal gaat over de vader van een kleine jongen die een taxi rijdt door de ruimte. Het is een heel ontroerend verhaal dat kinderen leert over het cabbie-leven en laat ouders zich meer op hun gemak voelen bij hun kinderen. Het is ook een goed cadeau voor de cabbies die al heel lang in de stad zijn.

Afgezien van het bieden van leuke verhalen over cabine-stuurprogramma’s, is een boek over taxi’s ook een uitstekend cadeau voor kinderen. Het boek kan worden gebruikt als een hulpmiddel voor het onderwijzen van kinderen over de cultuur van een stad. Het is niet alleen een goed cadeau voor een kind, maar het kan ze ook leren hoe ze een taxi moeten besturen. Je kunt het kopen bij een lokale boekhandel of online kopen. Er zijn tal van andere boeken over een taxi in Egypte.

Sommige van de bekendste cabine-verhalen zijn over taxichauffeurs. De zon opkomt ook een klassiek verhaal over een taxichauffeur die een honkbalknuppel bij de handrem houdt. Henrietta Mountjoying Life begint in een taxi en belandt in een drukke film-sterren appartement. Zij is het meest herkenbare karakter in de roman en het meest gedenkwaardige karakter. Tijdens het laatste hoofdstuk is de climax van de roman een dood in een straatgevecht.