Als taxibedrijf vervoeren wij dagelijks personen van- en naar de luchthaven, zowel vakantiegangers als zakelijke reizigers. Naar alle waarschijnlijkheid zullen de komende zomerperiode een hoop landgenoten ervoor kiezen om in eigen land vakantie vieren. Ook in dat geval staan wij als taxibedrijf voor u klaar. Lang niet iedereen beschikt over eigen vervoer namelijk. Vooral senioren kiezen vaker voor busvervoer zodra zij in eigen land op vakantie gaan. Bij ons taxibedrijf kunt u zich ook als kleine groep laten vervoeren: u kunt hierover vrijblijvend contact met ons opnemen.

Vakantie in eigen land voordeliger?

Mensen denken al snel dat vakantie in eigen land bijna altijd voordeliger is dan het buitenland. Toch hoeft dit laatste lang niet altijd het geval te zijn. Het verblijf in bijvoorbeeld een vakantiepark, zoals de bekende parken van Centre Parcs of Landal Greenparks, kost vaak veel meer dan een weekje in een hotel in Frankrijk of Duitsland. Vakantie in eigen land wordt vaak pas goedkoper indien u ergens een voordelig pension, AirBnB verblijf, camping of bed-and-breakfast boekt. De genoemde vakantieparken zijn voor 3 personen vaak duurder, of dezelfde prijs, als een weekje ergens in Europa met het vliegtuig vakantie vieren.

Met de kinderen op autovakantie?

Bent u voornemens om eventueel met de kinderen een lange autoreis maken? Om het succesvol te laten verlopen is het verstandig vooraf hierover een planning te maken.

Geen overbodige reisspullen meenemen

Gaat u met de auto op vakantie, wees dan zuinig met spullen die u meeneemt. Neem alleen die spullen mee die echt noodzakelijk zijn en waarvan u niet zeker weet of deze op de plaats van bestemming te koop zijn. Wist u dat u heel wat meer brandstof verbruikt indien u zware spullen meeneemt? Zware zakken aardappels, grote verpakkingen drinken; het is eigenlijk niet nodig en neemt alleen maar extra ruimte in beslag. Koop als het even kan bij de lokale Aldi of Lidl uw boodschappen. Ook zit er tegenwoordig in iedere plaats wel een Action. Kijk vooraf in de Action folder volgende week, zo weet u direct wat u ter plekke kunt kopen in de aanbieding, en wat u dus niet mee hoeft te nemen van huis.