Global Taxi Ekeren- info@global-taxi-antwerpen.be Online Boeken

Taxi Ekeren- Neem gerust contact op met onze centrale via 03/2363838 of gebruik ons reserveringsformulier.

Taxi Ekeren bij ons staat de klant centraal

Global Taxi Ekeren is een professioneel middel/groot taxibedrijf met een grote ervaring in diverse vormen van personenvervoer en luchthavenvervoer. De klant staat bij ons steeds centraal. De service naar de klant, nakomen van de gemaakte afspraken en de benadering van de chauffeur naar de klant. Het lijken misschien kleine punten, maar deze maken wel het verschil in de ervaringen van onze klanten, wanneer zij gebruik maken van onze taxidiensten.

Ekeren is een plaats in België en een district van Antwerpen.

Op 1 januari 1983 houdt de zelfstandige gemeente Ekeren op te bestaan. Het grootste gedeelte wordt bij de stad Antwerpen gevoegd, de rest bij de gemeente Kapellen.
In de districtsraad en bij de Ekerse bevolking is er een sterke tendens om terug te keren naar een zelfstandige gemeente Ekeren, veel meer dan dat in andere Antwerpse districten het geval is. Vlaams Belang diende hiervoor in 2007 een voorstel tot decreet in het Vlaams Parlement in, maar dat werd weggestemd. Ook is er de wens om de grenzen te hertekenen zodat de Edisonwijk, Schoonbroek en Rozemaai bij Ekeren horen.

Taxi Ekeren vervoert zowel particulieren als zakenmensen

Onze klanten, zowel zakelijk en particulier, komen dan ook uit de volledige regio rond Ekeren. Hierdoor ziet u onze voertuigen ook rijden in Antwerpen, Merksem, Schoten, Ekeren, Brasschaat, Schilde, Kapellen… en kunnen wij snel bij u ter plaatse zijn. Wij werken met een eigen centrale waar de intake gebeurt van ritten. Wij zijn dus niet afhankelijk van een call center, die de ritten aanneemt en zich verder niet druk zou maken over de uitvoering. Wij hebben rechtstreeks contact met u, de klant. De gemaakte afspraken kunnen wij direct doorvoeren, speciale wensen en voorkeuren worden genoteerd en gerespecteerd. De voertuigen worden door onze centrale zelf ingepland en aangestuurd. Wij weten dus waar een voertuig zich bevindt en hoe laat deze zich bij u kan melden of wat er mogelijk is. Korte lijnen, direct antwoorden. Naar onze mening een groot plus punt voor u als gebruiker.

Global Taxi Ekeren staat zeker niet stil. Letterlijk en figuurlijk!

Door een steeds groter wordende klantenkring zijn we een onderneming die nog steeds groeit. Groei vraagt om nieuwe oplossingen en professionalisering. Met steeds verder ontwikkelende automatisering en een enthousiast team vinden wij de juiste manier om te blijven doen waar we goed in zijn: Goed personenvervoer tegen een betaalbare prijs, voor een tevreden klant.

Meer weten over Ekeren Taxiservice?

Neem voor mee info of vragen contact met ons op met Taxi Ekeren, Grasbloemstraat 42 – 2170 Merksem bel ons: +32 (0)3 236 38 38 of Mobiel: + 32. 479 324 567.