Een sloop taxi mag de weg niet meer op, omdat hij te veel schade heeft opgelopen en vaak total loss is verklaard. Dit houdt echter niet in dat de originele onderdelen die nog wel in goede staat zijn, niet hergebruikt kunnen worden. Via Auto onderdelen den haag bieden ruim 250 aanbieders hun demontagevoertuigen aan om onderdelen uit te halen.

Taxi onderdelen kopen

Als u onderdelen voor uw taxi wilt kopen, moet u weten hoe u betrouwbare verkopers kunt vinden. Enkele van de beste plekken om onderdelen te kopen voor taxi’s zijn Japanse motoren, Inc. in Seattle, Washington. Deze leveranciers bieden professionele service en aantrekkelijke aanbiedingen. Hun inventaris is van de hoogste kwaliteit en hun catalogus is uitgebreid. Bovendien bieden ze u een uitgebreid assortiment producten. U kunt contact opnemen met deze dealers via telefoon en e-mail om een gedetailleerde lijst van hun beschikbare inventaris te krijgen.

Vind eenvoudig het juiste taxibusje met behulp van de zoekfunctie en neem direct contact op met de dealer. Bij Auto onderdelen den haag dienen we nooit als tussenpersoon. We proberen de lijntjes namelijk altijd zo kort mogelijk te houden. Profiteer van de kennis en kunde van onze partners en maak een eerlijke deal.

Alles voor uw auto snel gevonden

Bij ons vindt u razendsnel de juiste auto onderdelen. Door uw merk, model en type op te geven ziet u direct alle onderdelen die bij uw auto horen. In ons assortiment van ruim 2 miljoen onderdelen zit echt alles wat u nodig heeft voor uw auto. Van motorolie tot remblokken, van plaatwerk tot accu’s, we hebben écht alles voor uw auto.

Ons assortiment bestaat uit meer dan 3.000.000 onderdelen. Onze voorraad varieert van compleet plaatwerk tot de kleinste moertjes en boutjes zowel OEM als aftermarket. Lifestyle producten, van kleding tot koffiemok van je favoriete merk of model auto.

Omdat ons aanbod onderdelen zo groot is kunt u nu gericht zoeken op VIN (chassisnummer), of bouwjaar / merk / model.

Zoek je naar tweedehands auto-onderdelen in Den Haag, dan kom je al snel bij Van Gils Automotive uit. Waar door de jaren heen de meeste sloperijen in Den Haag en omstreken zijn verdwenen, daar is het familiebedrijf in Nootdorp juist steeds verder doorgegroeid en gemoderniseerd. In het magazijn van Van Gils Automotive liggen meer dan 100.000 tweedehands auto onderdelen