Taxi Wijnegem

Taxi Wijnegem nodig? Bent u op zoek naar een betrouwbare taxi in Wijnegem of omgeving? Dan zit je hier goed! Global Taxi Wijnegem staat garant voor de beste service, scherpste prijzen, ervaren chauffeurs en comfortable voertuigen. Heeft u een taxi nodig? Global Taxi Wijnegem is 24 uur per dag te bereiken op 03/ 236 38 38.

Taxi Wijnegem voor al uw personenvervoer, ook zakelijk

 

taxi WijnegemBent u op zoek naar één aanspreekpunt, extra service en een goede prijs – kwaliteit verhouding? Dan bent u bij Global Taxi Wijnegem aan het juiste adres. Wij bieden u de meest complete, betrouwbare en kosteneffectieve web-based applicatie beschikbaar in de markt van vandaag aan de uitvoerende taxi voor reizen boeken in België. Wij staan garant voor de kwaliteit en service, op deze manier reist u of uw klant in stijl. Wij bieden de meest moderne vloot van voertuigen voor elke gelegenheid. Wij bieden ‘Meet & Greet’, de luchthaven pickups, zakelijke bijeenkomsten. Wij beloven u een werkelijk spectaculaire reiservaring. Onze professionele chauffeurs zijn punctueel en beleefd en altijd klaar om u te voorzien van een uitzonderlijke reiservaring naar elke bestemming in stijl

Zo reist u al naar Zaventem voor maar €75,00.

Luchthavenvervoer

wijngem taxi

Wilt u onbezorgd naar de luchthaven voor een zakenreis of vakantie? Onze Wijnegemse Taxidienst zal er voor zorgen dat u op tijd vervoerd zal worden naar elke nationale en internationale luchthaven. Uw reis begint onbezorgd in onze luxe vanaf Brasschaat en omgeving naar de luchthaven. Ook onbezorgd opgehaald worden? Zelfs bij vertraging staat uw taxi klaar.

Contact

Heeft u nog vragen? Wilt u een offerte of Wilt u een Taxi in Wijnegem bestellen? Ga dan naar ons contactformulier. Reserveer uw rit via e-mail:  info@global-taxi-antwerpen.be als je snel een taxi nodig hebt kan je ook bellen op 03/236 38 38.

Handige links in Wijnegem

Informatie over WijnegemGemeente Wijnegem Schoppen in Wijnegem

Wijnegem is een plaats en een gemeente in de provincie Antwerpen.  Wijnegem wordt ontsloten door de Antwerpse tramlijnen 5 en 10, die sinds 2012 Wijnegem verbinden met het stadscentrum van Antwerpen. Terwijl tramlijn 10 de Turnhoutsebaan volgt door Deurne en Borgerhout, de oude route van buurtspoorweg 41, maakt tramlijn 5 een omweg langs Deurne-Noord om aan het Sportpaleis de Antwerpse premetro in te duiken.