BOEK EEN TAXIRIT

Bel voor meer info: +32 – (0)3 236 38 38

Taxidienst

Global Taxi brengt u letterlijk in vervoer(ing): in geen tijd bent u op uw bestemming. Wij vervoeren u in heel moderne wagens. U kunt 24 uur per dag, en zeven dagen in de week een beroep doen op onze ervaren chauffeurs. Onze drie pijlers? Betrouwbaarheid, stiptheid, en een heel persoonlijke klantenaanpak. Wilt u een taxi? Wij schieten in actie!

Verschillende specialiteiten”]Een van onze specialiteiten is luchthaventransport. Bent u zakenman, particulier, of bedrijfsleider? Iedereen kan op ons rekenen!

Meerdere afspraken”]Hebt u meerdere afspraken op een dag, op verschillende locaties? Geen probleem! Onze chauffeur haalt u op, en brengt u van afspraak tot afspraak.

Comfortabel op weg”]Global Taxi brengt u snel en stipt naar elke Belgische of buitenlandse bestemming. U kunt 24/7 beroep doen op onze taxidienst.[

Onze troeven?

Een modern wagen en busjespark, ervaren en vriendelijke taxichauffeurs zeer vertrouwd met het wegennet … Onze chauffeur draagt de koffers graag tot bij de check-in. Na de reis komen we u op het juiste moment halen.

Reken op ons voor alle mogelijke taxiritten in en rond Antwerpen. Onze taxidienst is gevestigd in Merksem. Moet u dringend naar het ziekenhuis met de taxi? Organiseert u een groepsuitstap? Wilt u naar het treinstation of de luchthaven, en moet u achteraf weer opgehaald worden door een taxi? Hebt u meerdere vergaderingen op een dag en op verschillende locaties? Wij werken samen een aangepaste formule uit en spreken een scherpe prijs af, waarvan we niet meer afwijken. Global Taxi verzorgt het taxivervoer voor particuliere en professionele klantentitle=”Geïnteresseerd in onze taxidiensten in Antwerpen? Dringende afspraak? Bel ons: 03/236 38 38 of mail ons vandaag nog: