Als je in Sacramento reist, is het belangrijk om ons beleid en de praktijken van de mensen om je heen te begrijpen. Dit is erg belangrijk als je met de Sacramento Taxi Yellow Cab reist.

Hier vindt u onze COVID-19 veiligheidsprocedure.
Houd er rekening mee dat deze gebaseerd zijn op de huidige lokale en nationale orders en onderhevig zijn aan veranderingen.

Chauffeurs mogen niet werken als ze symptomen van ziekte hebben zoals koorts, keelpijn, hoesten, kortademigheid of verstopping.
Passagiers die een van de genoemde symptomen vertonen, worden niet toegelaten tot het vervoer.
Voertuigen worden dagelijks grondig gereinigd en gezuiverd.
Onze chauffeurs desinfecteren alle oppervlakken van de cabine waar de chauffeurs na elke passagier contact mee kunnen hebben, zoals deurhendels, veiligheidsgordels, credit card machine, raamknoppen en sloten, enz.
Wij als chauffeurs zullen altijd maskers dragen tijdens het vervoer van klanten. Hoewel het verplicht is voor passagiers om een masker te dragen! En wij bieden gratis maskers aan!
Bestuurders dragen wegwerphandschoenen als ze de passagiers helpen met hun bagage, wandelaars of rolstoelen of als er iets in de kofferbak van het voertuig wordt geplaatst.
Om sociale afstandelijkheid binnen en buiten het voertuig te bevorderen en te oefenen, is het de passagiers verboden om op de voorstoel van het voertuig te zitten.

global global global global global global global global global global global global global global global global global global global global global global global global global global global global global global global global global

3 Manieren Hoe krijg je een Taxi Ride of Pre-Booking!
Als u in Downtown en op een evenement locatie, kunt u meestal gewoon de taxi’s rijden in de buurt van mij of parkeren op de locatie, zoals meestal zal er een paar van hen opgesteld door die locatie!

2e manier om een taxi te krijgen in Sacramento om de taxi stands te vinden! elke plek heeft 3-4 taxi’s te wachten daar 20-24 uur per dag. Locaties voor deze stands in Hyatt Regency, Grand Sheraton, Holiday Inn en de Kimpton Sawyer als er evenementen zijn in de Golden one Arena. Ook staat er meestal een taxichauffeur te wachten bij de windhond. Maar als u een ritje laat in de nacht of een langere reis wilt maken of de stad uit wilt, en u wilt niet te veel betalen, kunt u online bij ons reserveren of naar het vliegveld gaan om een vlucht te halen!

3e manier Sacramento Taxi Yellow Cab bieden taxiservice Pre-boeking online zeer eenvoudig te gebruiken en zelfs u kunt wat informatie zoals taxitarief schattingen, als er een korting en specials voor uw reis! Zoals taxi’s en shuttle ritten naar of afhalen van Sacramento International Airport of San Francisco Airport, inclusief SJC, OAK, Travis, Beale!

Neemt Yellow Cab Credit Cards?
Ja, al onze taxi’s nemen creditcards! We weten dat mensen vaak bellen voor een taxi die ze in onverwachte situaties krijgen en ze bellen voor een taxi! En onze taxichauffeurs zullen u graag helpen!